Slægtsforskning

Slægtsforskning

Jeg har igennem flere år hygget mig lidt med at dokumentere slægten. En del af arbejdet var allerede gjort af min onkel Ivar Frehr, Peter Petersen Fræhr og Claus Sørensen, og jeg har fortsat arbejdet i samme gode ånd.
Dette skal komme alle interesserede og efterkommere tilgode og jeg har lagt det på en hjemmeside der dokumenterer min datters aner. Derfor hedder sitet “Ida Marie Thrane Frehrs aner” Og ja – aner betyder forfædre “.

Er siden offentlig?

Da slægtssiden indeholder oplysninger om nulevende personer, er den offentlige adgang begrænset. Har du et login kan du komme tættere på. send mig en mail på jesper@frehr.dk hvis du er interesseret i et login.

Hvad indholder sitet?

Der er datoer, portrætter, datoer, billeder af gravstene, kirkebøger etc. De oftest forekommende navne i slægtstræet er Frehr, Hansen, Jensen, Jessen, Johnsen, Sørensen, Thomsen, men Fræhrslægten er også omtalt – af gode grunde.

Klik her for at se den offentlige del

webtrees-frehr

Hvis du vil have et grafisk overblik kan du få det ved at se på denne anetavle: Anetavle for Ida Marie Thrane Frehr. Her har Claus Sørensen gravet sig tilbage til det imponerende Herrens Aar 1390.

anetavle [/fusion_builder_column]

Andre vil kunne nøjes med dette cirkeldiagram der går otte generationer tilbage. Anehjul for Ida Marie Thrane Frehr

anehjul-Ida-marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *